ULTRA SMALL JOYSTICK
Doelgroep: iedereen die een bijzonder kleine joystick kan gebruiken, bijvoorbeeld als u zeer gelimiteerde ruimte op uw bureau- of rolstoelblad heeft, of beperkte mobiliteit van hand/pols.

De behuizing van deze joystick, inclusief de montagegaten, is volledig van metaal gemaakt, waardoor het apparaat extreem robuust is. Twee 3,5 mm-aansluitingen, aan de onderkant van de behuizing, maken het gebruik van elk type schakelaar mogelijk samen met Ultra Small Joystick en de functie van de schakelaars kan worden geprogrammeerd om elke combinatie van links klikken, rechts klikken, dubbelklikken of slepen te zijn.

Als alternatief kan een Dwell Click-functie worden geprogrammeerd zodat de Ultra Small Joystick zonder schakelaars kan worden gebruikt. Vier instellingen voor cursorsnelheid zijn mogelijk. U kunt op onze website uit een keur van losse knoppen kiezen, die op de Ultra Small Joystick zijn aan te sluiten.

U kunt de joystick met klittenband, dan wel via schroeven aan de onderkant (in de montagegaten te bevestigen) aan uw bureau- of rolstoelblad bevestigen.

Afmetingen:
5 cm x 5 cm x 11 cm.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Ultra Small Joystick à € 495,00