OPTIMAX WIRELESS ROLLERBALL
Doelgroep: kinderen en volwassenen met een beperkte motoriek

De OPTIMAX is de eerste draadloze trackball speciaal ontworpen voor gebruikers met problemen motorische vaardigheden. Met een actieradius van meer dan 10 meter, is het ideaal voor gebruik met groepen of in de klas om ervoor te zorgen dat iedereen kan meedoen!

Lichtgewicht en stevig gebouwd zonder aan mechanische slijtage onderhevige onderdelen, kan de OPTIMAX te gebruikt worden op een bureaublad, rolstoelblad of gewoon door hem in de hand te houden. De optische technologie zorgt voor nauwkeurige cursorbesturing en zijdezachte bal -bewegingen, en de bi-directionele (tweerichtingen) FM-radioverbinding biedt u storingsvrij gebruik.

- Twee extra aansluitingen voor losse knoppen.
- Nauwkeurige tracking en cursor controle.
- Grote vrijlopende trackball, waarvoor slechts de lichtste aanraking nodig is.
- Biedt een natuurlijke rustplek voor comfort van de hand.
- Links / rechts en sleep vastzet knoppen.
- De bedieningsknoppen zijn licht verzonken om onbedoelde bediening te voorkomen.
- Twee ingangen met 3/8" aansluiting om het mogelijk te maken nog twee losse knoppen (b.v. voor linker- en rechtermuisknop-functie) aan te kunnen sluiten.
- Eenvoudige 'plug en play' installatie.
- Automatische herkenning van PS2 en USB-protocollen.
- PC en Mac compatibel.
- Tot 6 maanden levensduur van de batterij.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
OPTIMAX Wireless Rollerball USB à € 269,50