KENSINGTON SLIMBLADE TRACKBALL
Doelgroep: kinderen of volwassenen die moeite hebben met een gewone muis of vanwege aandoening of handicap geen gewone muis kunnen of mogen gebruiken. Kan zowel door rechts- als linkshandige mensen gebruikt worden! Ook voor slechtzienden geschikt!

Alle kenmerken van een trackball muis met de extra functie van het omzetten naar een zoom-en pan-apparaat met een druk op een knop. Ideaal voor gebruikers met een verminderd gezichtsvermogen.

Deze revolutionaire nieuwe muis biedt een prachtig vloeiende beweging en werkt heel precies, je kunt de bal gemakkelijk bedienen met een enkele vinger of met de handpalm eroverheen (kinderen). Beweging wordt gedetecteerd door rollen of verdraaien van de trackball - een belangrijk verschil met andere trackballs op de markt. Deze beweging wordt ook gebruikt om in te zoomen op de beelden of audio-volume, afhankelijk van het besturingssysteem dat u hebt geselecteerd.

Functies
- Multifunctionele bal
- Trackball met een diameter van 6 cm
- In de gaten houden in welke toepassing u zich bevindt en welke functie wordt uitgevoerd met het prachtige heads-up display op uw monitor
- Low-profile vorm
- Neemt weinig ruimte in op uw bureau of werkblad
- Controle cursor en scrollen, volume, afspelen / pauze, stop, volgende, zoom in / out, en pan, allemaal met de trackballbal

Kortom: een wondertje van een trackball.
- Snel, precies en klikvrij
- Voor rechts-en linkshandigen!
- TrackballWorks-Software
- Slank, onopvallend ontwerp

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Kensington Slimblade Trackball à € 199,50