LOGITECH TRACKMAN WHEEL M 570 DRAADLOOS
De Logitech TrackMan Wheel M 570 biedt u superieur comfort. Het ergonomische ontwerp biedt een groot gebruiksgemak, zelfs bij langdurig gebruik. Met het scrollwiel kunt u snel door documenten en webpagina's bewegen. De met de duim bedienbare grote, blauwe bal zorgt voor een snelle en nauwkeurige besturing van de aanwijzer.

Deze stabiele trackball blijft gemakkelijk op zijn plaats door de rubberen voetjes en de afgeronde vorm ondersteunt je hand zodat je gemakkelijk de hele dag kunt werken, in plaats van een muis achterna te zitten op je bureau. De Logitech Unifying-ontvanger (RF via FM-band en géén Bluetooth) is zo klein dat deze op je laptop aangesloten kan blijven, en je kunt de trackball tot 18 maanden gebruiken zonder de batterijen te vervangen.

Je krijgt nauwkeurige cursorbesturing waar je de trackball maar wilt gebruiken: harde tafels, luie stoelen en bobbelige bedden zijn allemaal geen probleem voor je M570. Dankzij het geïntegreerde scrollwiel en de gemakkelijk bereikbare knoppen Vorige/Volgende zijn het surfen op een laptop of het navigeren op een thuisbioscoop-pc een fluitje van een cent. Batterijlevensduur kan variëren, afhankelijk van gebruiks- en computeromstandigheden.

- Trackball comfort
- Logitech Unifying-ontvanger
- Eenvoudige navigatie

Minimale Systeemeisen:
Windows-pc
- Windows XP, Windows Vista of Windows 7 en 8
- USB-poort
- Internetverbinding voor softwaredownload

Mac-computer
- Mac OS X 10.5 of hoger
- USB-poort
- Internetverbinding voor softwaredownload

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Logitech Trackman Wheel M 570 draadloos à € 79,50