L-TRAC TRACKBALL
Doelgroep: kinderen en volwassenen die een trackball nodig hebben die enerzijds zeer precies werkt, anderzijds bijzonder robuust is! Dus ook geschikt voor iedereen die een niet zo verfijnde motoriek heeft.

Het broertje van de PC-Trac en de Kidtrac is nu leverbaar met een vrijwel onverslijtbaar 'laser-mechanisme' voor de aansturing van de trackball, waardoor er geen mechanische wieltjes meer zijn die in de loop der jaren krom kunnen trekken, waardoor de trackball niet meer accuraat functioneert. Ook kan deze trackball zeer intensieve belasting aan. Zelfs gaming en CAD-CAM werk zijn prima te doen met deze trackball. Middels een knopje selecteert u eenvoudig of u onder hoge of lage resolutie werkt. En altijd met een rappe snelheid van de muiscursor.

Wij leveren de versie met scroll-wheel achter de trackball voor eenvoudig werken met mail en internet. De L-Trac is verkrijgbaar in beide met een zwarte bal. Is voorzien van een 180 cm lang snoer met een USB-kabel.

De vorm van de L-Trac is zodanig dat de natuurlijke contouren van de hand worden gevolgd. Hij is bruikbaar voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers. En zowel gebruikers met kleine als met grotere handen kunnen er prima mee uit de voeten. U hoeft ook uw pols niet te roteren, omdat de hand en pols als het ware rusten op de trackball.

Resolutie: naar keuze 400, 800, 1600 en zelfs 3200 counts per inch. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de afstand die de cursor op het scherm aflegt. Dus stelt u 3200 cpi in, dan gaat ie als een razende over het scherm.
Tracking-snelheid: 75 cm per seconde
Acceleratie: 20 G's
Materiaal van de kast: High Grade ABS
Kleur kast: beige, trackball: zwart
Knoppen: volledig programmeerbaar via de X-button controle in Windows. Standaard werkt de L-trac als 3-knopsmuis, als de software voor de X-button niet is geladen.
Doorsnede van de trackball: 5,6 cm.
Afmetingen: 17,1 x 9,5 x 5 cm (l x b x h)

Werkt met alle operating software die met USB om kan gaan (Windows, iOs etc.)

Voor meer informatie zie het informatieblad.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
L-Trac trackball à € 219,50