IONE LYNX R15 TRACKBALL
Doelgroep: iedereen die baat heeft bij een 'omgekeerde muis' in verband met bijvoorbeeld motorische problemen of RSI-achtige klachten

Deze praktische en betaalbare Ione Lynx is een heel plezierig alternatief voor een gewone computermuis, omdat de hand rustig op de kast van dit apparaat kan liggen en met de palm van de hand, of één of meerdere vingers kan de bal (die de cursor op de computer bestuurt) worden gebruikt.

Deze trackball met USB-aansluiting is ook aan te sluiten op een tablet . Voor de iPad hebt u dan onze Conversion Kit nodig (zie elders op onze website) en voor Android tablets (Samsung, Sony etc. etc) hebt u een verloopsnoertje nodig om de USB-kabel op de mini-USB van de tablet aan te kunnen sluiten. Ook die hebben wij voor u op voorraad (tabletverloopsnoer).

Praktische oplossing voor gebruikers met beperkte ruimte op het bureau. Een met de vinger gestuurde trackball combineert een maximaal comfort voor efficiënt werken. De trackball biedt een snelle, nauwkeurige cursorbesturing. Met het scrollwiel kunt u d.m.v uw duim eenvoudig en snel scrollen.

- Precieze optische gevoeligheid
- USB-poort voor snelle verbinding
- Trackball voor een doeltreffende controle

Productdetails:
- Aansluiting: USB
- Zendmethode: kabel
- Sensor: optisch
- Aantal toetsen: 2
- Kleur: zilver met rode bal
- Breedte: 8,6 cm
- Hoogte: 4,8 cm
- Diepte: 16 cm
- Doorsnede bal: 4,6 cm
- 800 DPI

Bekijk ook de handleiding.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Ione Lynx R15 trackball à € 49,50
Ione Lynx R15 trackball draadloos à € 69,50