ZWARTE TRACKBALL CST 2545 SAW-RC USB
Doelgroep: iedereen die profijt kan hebben van een trackball ipv een muis, bijvoorbeeld als u RSI-achtige klachten heeft, of problemen met de fijne motoriek.

Onder de poëtische naam van CST 2545 SAW-RC, brengt Clearly Superior Technologies deze fraaie zwarte trackball op de markt. Al jaren voeren wij deze kwalitatief zeer hoogwaardige trackballs (Kidtrac, PC-track) en nu is er dus een uitvoering die eigenlijk voor kantoor-omgevingen is ontworpen qua kleurstelling.

De superieure-X Button Control software (wordt op cd-rom gratis meegeleverd), stelt de gebruiker in staat om de diverse knoppen naar believen in te stellen. U kunt hiermee diverse applicaties gemakkelijk aansturen: media players, direct aan te sturen vanaf de trackball (volumeregeling via scrollwheel, etc.), zodoende ervaart u maximale controle m.b.v. uw vingertoppen. De superior-X software maakt het ook mogelijk een serie toetsaanslagen 'op te nemen' en daarna met een enkele klik van de knop weer te geven, zodat vaak voorkomende en toets-intensieve series aanslagen een stuk eenvoudiger worden.

Deze prestaties, samen met de natuurlijke contouren van de L-TRAC (lasergestuurd), zorgen ervoor dat deze trackball Clearly Superior (duidelijk de beste) zijn voor al uw applicaties, of u nu een 'gewone'computergebruiker bent, of veel spelletjes doet, of zich bezig houdt met Computer Aided Design (CAD). CAD gebruikers zijn dol op deze trackball. Omdat u buitengewoon eenvoudig, pixel voor pixel desnoods, een lijn kunt trekken, zélfs op de tegenwoordig gangbare monitoren met een hoge resolutie van 1900 x 1080 dpi. Daarna, met een enkele druk op één van de knoppen, kan men over het scherm vliegen om andere taken uit te voeren. Mensen die veel games op de computer spelen noemen deze trackball een 'bijna oneerlijk voordeel', dankzij de vongertop-aansturing, de precieze en 'high performance tracking'.

Via onze Connection Kit zelfs aan te sluiten op een iPad! En via onze USB on the go-kabel ook op de micro-usb aansluiting van veel Androïd tablets. U vindt ze elders op onze site.

Kenmerken:
Breedte: 9,5cm
Lengte: 17,1 cm
Hoogte: 5cm
Afmetingen van de trackball: 5,6 cm
Materiaal trackball: high-density phenolic
Ophanging van de trackbal:Roestvrij stalen rollers metDupont Delrin lagersv Materiaal van de kast: High Impact ABS
Resolutie, instelbaar van 400, tot 800, of 1600 counts per inch
Trackingsnelheid: > 50 cm per seconde

Compatibel met de volgende systeemsoftware:
- Windows 7, 8, 10, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows 98SE en ME
- de meeste versies van Linux
- MAC OS9 en nieuwer

Om de trackball eenvoudig aan te sluiten op uw iPad heeft u een verloopstekker nodig zoals deze Connection Kit. Voor tablets met een micro USB aansluiting is de USB on the go zeer geschikt.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Zwarte trackball CST 2545 SAW-RC USB à € 141,50