CONTOUR ROLLERMOUSE PRO3
De Contour Rollermouse Pro3 verhoogd comfort en biedt meer controle!
De RollerMouse Pro3 is ontworpen voor veeleisende taken met veel repeterende bewegingen. Deze voor het lichaam gecentreerde, ergonomische muis beschikt over een zeer accurate rollerbar. De Pro3 is een uitstekende keuze voor iedereen die beroepsmatig of om andere redenen vele uren per dag met een muis aan het werk is.
Doordat de Pro3 onder aan je toetsenbord staat, is het niet meer nodig je muis te pakken. Op die manier verminder je de spanning vanuit je nek naar je armen. Vanwege zijn breedte is deze RollerMouse bijzonder geschikt voor een standaard of een full-­size, comfortabel toetsenbord zoals het Contour Balance toetsenbord. Met de Rollermouse Pro3 kun je met 2 handen werken en reduceer je de spierspanning in schouders en nek omdat de armen comfortabel binnen je lichaamsbreedte werken. Zo verminder je het risico op overbelasting van jenek, schouder en armen.

Instelbare functies
De Contour Rollermouse Pro3 heeft verschillende handige functies zoals kopiëren/plakken met één druk op de knop, Drie verschillende modi en de mogelijkheid om de klikkracht en cursorsnelheid naar wens in te stellen. Met behulp van de in het midden geplaatste cursorsnelheidsknop kun je kiezen uit tien verschillende cursorsnelheden, variërend van 600 tot 2400 dpi. Het aantal blauwe lampjes geeft aan welke cursorsnelheid je gebruikt, van laag tot hoog. Je kunt ook instellen hoeveel kracht je moet gebruiken voor een muisklik. Gebruik de schuif aan de onderkant van de RollerMouse Pro3 om de klikkracht in te stellen. Verplaats de schuif tot je een instelling hebt gevonden waarmee je prettig werkt.

Een nieuwe look
De bodemplaat van aluminium vermindert het risico op verschuiven.Het deel waar de handen werkenis van boven tot onder voorzien van een handpalmsteun van kunstleer. Het scrollwiel is soepel in gebruik, waardoor het navigeren over de pagina nog gemakkelijker is geworden. De RollerMouse Pro3 wordt geleverd met toetsenbordsteunen die in het midden van het apparaat zijn bevestigd. Ze zijn met rubber bekleed, zodat je RollerMouse Pro3 en je toetsenbordstevig en stabiel ligt. Hoe steviger de RollerMouse Pro3 op je tafel of je bureau ligt, des te gemakkelijker is het om de juiste knoppen te vinden en je favoriete werkhouding te behouden.

Wetenschap en Rollermuizen
Werken met gebruik van een rollermuis samen met een standaard toetsenbord, resulteert in een lagere spierspanning t.o.v. het gebruik van een standaard toetsenbord en standaard muis.
EMG-Biofeedback metingen laten zien dat de spierspanning in de nek/schouder en arm significant afneemt bij gebruik van centrisch geplaatste rollermuis. Dit in tegenstelling tot het gebruik van een standaard toetsenbord en muis.

Voordelen van de Rollermouse Pro3
- Werk met uw handen binnen het optimale werkbereik en vermijd belastende bewegingen
- Past bij elk soort toetsenbord en is vooral geschikt voor toetsenborden over de volle breedte.
- Acht functietoetsen met talrijke praktische functies zoals de 'one touch' dubbelklik, kopiëren en plakken. (5 knoppen zijn voorgeprogrammeerd)
- Dankzij de stelvoetjes kunnen de hoogte en de hoek van het toetsenbord worden aangepast voor een optimaal comfort en de beste werkhouding
- Soepel werkende rollerbar voor cursorbesturing, met een bredere opening die het gebruik van beide handen stimuleert.
- Kunstleder handpalmsteunen
- RollerMouse Pro3 heeft 3 modi: PC-­modus, Mac-­modus en HID-­modus. (Linux)
- Plug-and-play USB-installatie geen driver vereist
- Verkrijgbaar in zwart
- 2 jaar garantie
- Geschikt voor PC en Mac
- Een nieuw tijdperk in ergonomisch werken
- RSI preventief en oplossend bij nek- en schouderklachten
- Acht functietoetsen met handige functies
- Past voor ieder toetsenbord
- Geschikt voor professioneel computergebruik
- Comfortabele steun voorde handen
- Bevordert het muiswerk met 2 handen
- Maakt een compact werkgebied van muis en toetsenbord
- Reduceert overstrekken van armen

Zie voor meer informatie het infosheet.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Contour Rollermouse Pro3 à € 299,50