TRACKBALL PERITRAC 517
Doelgroep: voor iedereen die een gewone muis lastig vindt, bijvoorbeeld omdat hij of zij last heeft van tremoren of onwillekeurige bewegingen.

Veel mensen zitten dagelijks voor werk en vrije tijd uren achter de computer. Dat kán resulteren in polsklachten/RSI omdat u de hele dag met uw computermuis van links naar rechts en van boven naar beneden over uw bureau- of rolstoelblad racet.

De Peritrac 517 trackball biedt u naast een ergonomisch ontwerpen een natuurlijk platform in de vorm van uw hand, zodat deze lekker comfortabel op het apparaat ligt. Hij is uitgerust met een 34 mm grote trackball en 7 knoppen, zodat u eenvoudig uw PC of laptop (of tablet) kunt besturen. U legt uw handpalm en pols zonder enige spierkracht op de Peritrac. En moeiteloos kunt u de computer bedienen!

U kunt zelfs kiezen uit twee typen trackball, een matte of een glimmende, ze worden beiden meegeleverd in de doos. En afhankelijk van het soort werk dat u doet, kunt u de bal van uw keuze heel eenvoudig monteren. De matte bal is speciaal voor precieze bewegingen en het 'plaatsen van de bal', zeer geschikt als u vaak met documenten in Excel en Word werkt en veel gegevens in moet voeren. De glimmende bal biedt u een bijzonder gladde en behendige ervaring, specifiek geschikt om snel over een groot beeldscherm te kunnen flitsen.

Het aantal puntjes per inch is gemakkelijk in te stellen, u heeft een keuze uit 1000/1600/2000 dpi, daarnaast heeft een scrollwieltje de mogelijkheid in het midden ook te klikken, dus u heeft een veelzijdige trackball. Uw bureaublad is ook meteen keurig opgeruimd, want de trackball blijft op z'n plek tijdens het gebruik. Hij is ook op iedere ondergrond meteen te gebruiken, zelfs op bed. De muisklik is bijzonder zacht, dus ook in een bibliotheek of studio prima te gebruiken.

In het kort:
- Ergonomisch design, uitgerust met een 34 mm trackball, voor rechtshandige gebruikers. Aanbevolen voor gebruikers met Repetitive Strain Injuries (RSI) symptomen en iedereen die moet kunnen vertrouwen op een muis bij veelvuldig gebruik (kantoormedewerkers, mensen die veel gamen), de aanwezige pijn wordt beduidend minder en de kans op een muisarm of tennis-elleboog wordt gereduceerd.
- Twee typen trackball - Perixx is de eerste die 2 typen 34 mm trackballs tegelijk aanbiedt, voor verschillende soorten computerbediening: mat en glimmend.
- Veelzijdig ontwerp Het ontwerp van de muisklik (geen geluid) en toch een solide feedback-gevoel, ingebouwde knop voor aanpassen 1000/1600/2000 dpi, Plug and Play gebruik, 1,8 m duurzame en lange kabel, biedt de Peritrac-517, ontworpen om zorgeloos mee te werken.
- Mobiliteit gegarandeerd De Peritrac 517 heeft geen vaste ruimte nodig, maar kan op één klein plekje worden neergezet, ideaal voor op reis en/of in een zakelijke omgeving.
- Eenvoudig schoon te maken - De trackballs kunnen eenvoudig uit de behuizing worden gehaald met uw vingers.

Eigenschappen:
Gewicht: 313 g
Afmetingen: 21.8 x 16.5 x 5.9 cm
Aansluiting: draadgebonden USB
Geschik voor handen in de maat M (15-17,8 cm) en L (> 17,8 cm)
DPI: 1000/1600/2000
Sensors: Laser (optisch, dus geen vervuiling van wieltjes o.i.d.)
Tracking Methode: trackball
Systeemeisen: Windows XP/7/8/10, ook geschikt voor Android tablets (m.b.v. converter, waarin een USB-poort zit, zie elders op onze site) of iPad (ook m.b.v. een converter)
Aantal knoppen: 7

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Trackball Peritrac 517 à € 54,50