EDUPRO DRAAADLOZE TRACKBALL MET USB-ONTVANGER
De Edupro Draadloze Trackball biedt u superieur muis-comfort. Het ergonomische ontwerp biedt een groot gemak voor de gebruiker, zelfs bij langdurig gebruik. Met het scrollwiel kunt u snel door documenten en webpagina's bewegen. De met de duim bedienbare grote, rode bal zorgt voor een snelle en nauwkeurige besturing van de aanwijzer.

Deze stabiele trackball blijft gemakkelijk op zijn plaats door de rubberen voetjes en de afgeronde vorm ondersteunt uw hand zodat u gemakkelijk de hele dag kunt werken, in plaats van een muis achterna te zitten op uw bureau. De USB-ontvanger (RF via FM-band en géén Bluetooth) is zo klein dat deze op uw laptop, Chromebook of tablet aangesloten kan blijven, en u kunt de trackball tot maximaal 18 maanden gebruiken zonder de batterijen te vervangen.

U krijgt nauwkeurige cursorbesturing waar u de trackball maar wilt gebruiken: harde tafels, luie stoelen en bobbelige bedden zijn allemaal geen probleem voor Uw Edupro draadloze trackball. Dankzij het geïntegreerde scrollwiel en de gemakkelijk bereikbare knoppen 'Vorige/Volgende' zijn het surfen op internet op laptop of bureaucomputer of het navigeren op een thuisbioscoop-pc een fluitje van een cent. Batterijlevensduur kan variëren, afhankelijk van gebruiks- en computeromstandigheden.

Kenmerken:
- Draadloze trackball-muis voor tablet, desktop- of laptop-computer
- Draadloze 2,4 GHz verbinding biedt snelle reactie zonder vertraging.
- De gelijkmatig rollende trackball geeft u een goede controle en vermindert belasting van de hand en de pols.
- Inclusief scrollwiel boven, programmeerbare toetsen en rechts- en linksklikken.
- Draadloos bereik: tot 9 meter, geweldig voor groepsgaming, presentaties en meer.
- Compatibel met Windows 7, 8 en 10. Mac OS 10.11, 10.12, 10.13 en nieuwer.
- Gewicht: 118 gram.
- Afmetingen: 13,5 x 10 x 4,7 cm.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Edupro draaadloze trackball met USB-ontvanger à € 49,50