DRAADLOZE KIDSBALL OF BIGTRACK
Doelgroep: iedereen die gebaat is bij een robuuste trackball en deze is nu ook geschikt om uw tablet of smartphone (mits uitgerust met Bluetooth, maar dat zijn ze praktisch allemaal) te bedienen!

Op veler verzoek is er dan nu eindelijk de draadloze Kidsball of BigTrack! En net als bij z'n draadgebonden broertje zijn er aan de linker- en rechterzijde nog eens twee losse knoppen aan te sluiten, voor het geval de twee gele knoppen bovenaan niet groot genoeg zijn, of lastiger te bedienen.

De draadloze Kidsball of BIGtrack is een extreem robuuste trackball die mensen met beperkte fijne motoriek een eenvoudige en effectieve manier biedt om de cursor over het scherm te bewegen. Vanwege zijn grootte vereist het minder fijne bewegingscontrole dan een conventionele trackball. Het kan zelfs worden bediend met een voet of elleboog.

Het mooie is dat de Kidsball ook te gebruiken is bij uw tablet of telefoon, mits voorzien van een Bluetooth ontvanger. Eenvoudig koppelen en u kunt hem gebruiken op uw iPad of smartphone van ieder ander merk.

Op de PC of laptop zonder Bluetooth ingebouwd, kunt u de meegeleverde draadloze USB-adapter gebruiken.

De draadloze BIGtrack functies:
- Draadloze verbinding via Bluetooth of de meegeleverde draadloze USB-adapter
- Vereist 2 AA-batterijen (die leveren we gratis mee)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Draadloze Kidsball of BIGTrack à € 149,50