LOGITECH M575 DRAADLOOS EN/OF BLUETOOTH
Doelgroep: iedereen die een trackball met grote bal prefereert boven een 'gewone' muis

De Logitech ERGO M575 is een draadloze trackball met handige duimbediening. U hoeft niet langer een muis rond te schuiven of uw arm te bewegen om de cursor te verplaatsen. De ergonomisch afgeronde vorm van de ERGO M575 minimaliseert beweging en maximaliseert comfort terwijl uw hand en arm ontspannen blijven. Hierdoor is deze ook ideaal voor kleine werkruimtes en volle bureaus. U kunt op de muis op twee manieren verbinden, via Bluetooth® Low Energy of de USB-ontvanger, zodat u tot op 10 meter afstand* een sterk, stabiel signaal van de trackball ontvangt. Eén AA-batterij gaat 24 maanden mee met de meegeleverde Unifying USB-ontvanger en tot 20 maanden met Bluetooth Low Energy.

De Logitech MX Ergo Draadloze Trackball Muis is de meest geavanceerde trackball van Logitech. Voor trackball-liefhebbers en gebruikers die op zoek zijn naar alternatieven voor muizen en touchpads is dit de ideale muis. De Trackball leidt tot 20% minder spierbelasting dan een gewone muis. Een aanpasbaar scharnier zorgt voor comfort dat op u is afgestemd. Met de knop voor precisiemodus schakelt u onmiddellijk tussen snelle en nauwkeurige tracking. Compatibel met Easy-Switch en FLOW om probleemloos op meerdere computers te werken. Koppel tot 2 computers en schakel gemakkelijk tussen deze apparaten. Kopieer en plak tekst, afbeeldingen en bestanden. Snel oplaadbare batterij die tot 4 maanden meegaat na volledige oplading. Maak verbinding met de meegeleverde Logitech Unifying-ontvanger of via Bluetooth.

De M575 is er in het wit en in het zwart. De blauwe bal is eenvoudig uit de trackball te verwijderen, om hem te reinigen. Eronder vindt u de optische oogjes, die de balbewegingen omzetten in cursorbewegingen.
Hij is bruikbaar bij PC of laptop, via de meegeleverde USB-ontvanger óf via Bluetooth, maar ook met uw tablet of telefoon, alleen via Bluetooth, dat tegenwoordig zo goed als altijd is ingebouwd in deze apparaten! Handig, geen snoerennarigheid op uw bureau!

Kenmerken
- 20% minder spierbelasting dan een gewone computermuis
- Aanpasbare scharnier tussen 0 en 20 graden
- Geavanceerde tracking en geavanceerd precisie-scrolwiel
- Easy-Switch en FLOW
- Dubbele verbinding: Logitech® Unifying-ontvanger (in USB-poort te plaatsen) of nog simpeler via Bluetooth

Productinformatie
- Afmetingen (l x b x h): 15 x 10 x 5 cm
- Kleur: Zwart of wit
- Rechts- of linkshandig: Rechtshandig
- Muisvorm: Ergonomisch
- Knoppen en scrollwiel
- Scrollwiel: Ja
- Horizontaal scrollen: Nee
- Aantal muisknoppen: 5 knoppen
- Programmeerbare knoppen: Nee
- Aan/uit-schakelaar: Ja

Pakketinhoud
- Draadloze Trackball Muis
- Unifying-USB-ontvanger
- Micro-USB-kabel voor opladen
- Handleiding
- 2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning

Systeemeisen:
Windows 7 of nieuwer, Mac OS X 10.12 of nieuwer

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Logitech Ergo M575 zwart à € 69,50
Logitech Ergo M575 wit à € 69,50