SNOEZELBANK
Doelgroep: kinderen met beperkte verstandelijke vermogens en senioren met dementie

Zelf Muziek Maken
Snoezelen op de snoezelbank is een unieke beleving van geluid, licht en trillingen. Maak je eigen muziek of luister naar rustgevende klanken en ontspan.

Activeren Van Zintuigen
Activeren van zintuiglijke waarnemingen als beleving van licht, geluid en alles wat voelbaar is. De cliënt kan tijdens het snoezelen zelf ervaren wat geluid, trillingen en visuele effecten met hem doen.

Rust En Ontspanning
Je zit "in het geluid" en bent afgesloten van externe geluidsprikkels. Hierdoor ontstaat er rust en ontspanning. Deze veilige omgeving creëert een optimale belevingservaring.

Contact Met Elkaar
Je deelt dezelfde zintuiglijke waarnemingen als je samen op de snoezelbank zit, waardoor je in contact komt met elkaar. Dit is de essentie van snoezelen.

Bediening Via Touchpaneel
Geluiden, trillingen en visuele effecten worden gecreëerd door aanraking van het touch paneel. Wisselen van thema is eenvoudig door er een andere placemat op te leggen.

Elk Thema Mogelijk
Bij de Snoezelbank zitten op dit moment de volgende thema's: Percussie 1, percussie 2, boerderij, verf, piano, kleurenorgel, Rudolf (luisterverhaal met liedjes), trillen, drum en gitaar. Dit zal continue uitgebreid worden met nieuwe thema's. Ook kunnen thema's op maat voor je gemaakt worden. Bijvoorbeeld afgestemd op een hobby (treinen) van een cliënt.

De Voordelen
- Mobiel en inzetbaar in snoezelruimte
- Bediening via afbeeldingen/foto's
- Minimale motoriek benodigd
- Vloeistof bestendig
- Eigen muziek luisteren
- Uit te breiden met elk thema's

De Snoezelbank wordt op locatie gebracht en daar op de door u gewenst plek geïnstalleerd.
Levertijd van de Snoezelbank is 14-16 weken!

Gezien de prijs van de Snoezelbank vragen wij u het volgende voor de betaling:
- Deelfactuur 1: 50% van het factuur bedrag (betaling na orderbevestiging)
- Deelfactuur 2: 50% van het factuur bedrag (betaling binnen 14 dagen na levering)

Snoezelen op de bank in Dinteloord
Lees dit artikel in PDF-formaat over ervaringn met de Snoezelbank.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Snoezelbank à € 11795,00