FROGPAD APP
Doelgroep: iPad-gebruikers die de beschikking over één hand hebben. Oefen-app om met de medio 2012 verkrijgbare hardware FrogPad2 te leren werken.

FrogPad NoteTaker alias SoftFrog is het nieuwste product van FrogPad. Deze eerste versie is echt voor FrogPad fans die de FrogPad toetsenborden kennen. Als u nog niet beschikt over een FrogPad toetsenbord en uzelf wilt trainen, kunt u middels deze app met de Frogpad vertrouwd raken. Als u medio 2012 de hardware ForgPad2 wilt aanschaffen, omdat u ook op uw gewone PC of Apple wilt werken met éénhandige invoer van gegevens, dan kunt u middels onderstaande app alvast prima oefenen!

Deze applicatie zal worden opgewaardeerd met spelletjes en DropBox in de nabije toekomst.

SoftFrog is de downloadbare versie van een hardware-FrogPad-toetsenbord voor iPad NoteTaker en is verkrijgbaar in zowel links-als rechtshandige versies. De FrogPad IP kan gebruikt worden op multi-touch screen computers, smartphones en tabletten. SoftFrog is de eerste alternatieve multi-touch gebruikersinterface voor mobiele telefoons, tablets, en aanraakscherm-toepassingen.

Multi-touch displays worden steeds populairder als interface voor een breed scala aan apparaten, waaronder automotive-, gaming-, entertainment- en in commerciële/industriële toepassingen. Deze nieuwe golf van technologie is ontworpen voor zowel de mobiliteit als voor gebruik als interface. Een buitengewoon geavanceerde manier om gegevens in te voeren. En het is de eerste en enige succesvol alternatief hardware toetsenbord dat over de hele wereld bekend is. Het werken ermee is snel en eenvoudig te leren. Bij de iPad, is het strikt genomen een app om aantekeningen te maken en binnenkort zal FrogPad andere applicaties integreren binnen de NoteTaker app.

- Gebruik als éénhandige invoer, hetzij links of rechts
- Maak bijzonder eenvoudig notities en sla die nog eenvoudiger op
- Kopieer en plak in e-mails of documenten
- Groter numeriek toetsenbord
- Kent 30 van de meest gebruikte symbolen

Voor niet FrogPad gebruikers, beschouw het als een nieuw spel! U vindt de app in de iTunes winkel, volg eenvoudigweg de link hieronder.
http://itunes.apple.com/us/app/frogpad-notetaker-2/id445416937?mt=8#