CONNECTION KIT VOOR IPAD
Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw foto's en video's van uw camera naar een iPad over te zetten, zonder invloed van een computer. De Apple Camera Connection Kit maakt dit allemaal mogelijk! De Apple Camera Connection Kit kan meer dan de naam alleen doet vermoeden, want het is ook mogelijk om andere apparatuur met een USB-aansluiting te koppelen met uw iPad door middel van de connector met USB-poort.

Twee mogelijkheden
Deze Connection Kit biedt twee mogelijkheden voor het importeren van uw foto's en video's, namelijk via een USB-poort of via een SD-kaartlezer. De ene mogelijkheid is als volgt: u steekt de cameraconnector in de dockconnector van uw iPad, vervolgens sluit u uw camera of iPhone aan met een USB kabel. De andere mogelijkheid is als volgt: u maakt gebruik van de SD-kaartlezer om rechtstreeks de bestanden van uw camera te importeren. Steek de cameraconnector met SD-kaartlezer in uw iPad, steek vervolgens de SD-kaart in de kaartlezer. Deze adapter biedt ook nog eens de mogelijkheid om foto's van verschillende andere typen geheugenkaarten direct op de iPad te plaatsen. De soorten geheugenkaarten die ondersteund worden door deze camera connection kit zijn: Micro SD, SD, MMC, M2 en MS. Let op, deze adapter is getest en werkt ook met iOS8.

- Eindelijk een USB-poort op je iPad
- Om je camera en andere apparaten aan je iPad te koppelen
- Met poorten voor USB-kabels en geheugenkaarten
- Ook te gebruiken voor SD- of MicroSD-kaarten
- Gebruiksvriendelijk en erg praktisch
- Geen extra software nodig
- 5 toegangspoorten voor USB, SD (HC), MS Duo, MMC, M2, of Micro SD/TF

De Connection Kit is er voor verschillende type ipads:

30 Pin aansluiting voor o.a. iPad 1, 2 en 3
Lightning aansluiting voor o.a. iPad 4, iPad mini, iPad Air 1 en 2

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Connection Kit iPad met 30 pin aansluiting à € 19,95
Connection Kit iPad met Lightning aansluiting à € 29,95