BLUE2, LOSSE KNOP VOOR IPAD 1, 2 EN 3
Doelgroep: kinderen of volwassenen die toegang willen tot hun iPad of iPhone middels 1 of 2 losse knoppen. Ook bruikbaar op een gewone PC of laptop!

De Blue2 dubbele schakelaar biedt toegang tot compatibele iPhone, iPad en iPod Touch applicaties via de draadloze Bluetooth-technologie. Gewoon de schakelaar synchroniseren met je favoriete Apple-apparaat en de scanmode van de te gebruiken app activeren om te beginnen met het gebruik van de app met de losse knop(pen) van de Blue2.

De Blue2 ondersteunt zowel single-en duale-schakelaar-toegang via directe toegang met behulp van de twee ingebouwde knoppen, of sluit nog 1 of 2 losse knoppen aan, om aan uw individuele wensen te kunnen voldoen. De Blue2 is ook een geweldig product voor toegang tot computers, hij wordt dan ook standaard geleverd met een zogenaamde USB Bluetooth dongel, die u op een vrije USB-poort van uw PC of laptop aan kunt sluiten.

Blue2 is compatibel met de iPad 1, 2 of 3, uw iPod touch (3e en 4e generatie) en iPhone (3GS en 4)

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Blue2, losse knop voor iPad 1, 2 en 3 incl. USB dongel à € 172,50