IPAD VERSTELBARE TABLETHOUDER
Doelgroep: kinderen of volwassenen die door hun mindere motoriek hun iPad of Samsung Tab of soortgelijke, stevig willen monteren op een verstelbare, metalen arm.

Edupro levert drie modellen. Waarvoor ze geschikt zijn, staat erachter.

Verstelbare tablet houder standaard (in te stellen van 10-19 cm, bij maximaal 1,9 cm dikte van de tablet). Geschikt voor alle iPad modellen (1, 2 en 3), ook geschikt voor e-readers bijvoorbeeld.

Verstelbare tablethouder groot (in te stellen van 14-25 cm, bij maximaal 3,1 cm dikte van de tablet). Geschikt voor iPad alle modellen (1, 2 en 3) en de iets dikkere Samsung Tab of soortgelijke.

Verstelbare tablethouder groot en dik (in te stellen van 14-25 cm, bij maximaal 3,75 cm dikte van de tablet). Geschikt voor alle iPad modellen (1, 2 en 3) mét een Biggrip er om heen!

Let op: alle verstelbare houders worden geleverd inclusief montagemogelijkheid op Magic Arm, Articulating Arm, Single Arm, Gooseneck of andere standaard (mits voorzien van een ¼-20 vrouwelijk schroefgat) wat vrijwel altijd standaard is op deze standaards.... In ieder geval bij de standaards hierboven genoemd die Edupro kan leveren! U moet de montagearm wél apart bestellen!

Ze laten zich allemaal eenvoudig instellen om zo goed als alle typen tablets goed vast te kunnen zetten op tafel, bureaublad of rolstoelblad. Ze kunnen allemaal zowel in horizontale als in verticale positie van de tablet gebruikt worden en de hoek waaronder ze kunnen worden ingesteld is vrijwel ongelimiteerd.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Verstelbare tablet houder standaard à € 101,50
Verstelbare tablethouder groot à € 101,50
Verstelbare tablethouder groot en dik à € 101,50