IPAD HOUDER VAN FISHER PRICE VOOR IPAD 1, 2 EN 3
Doelgroep: peuters en kleuters die van hun ouders met een iPad mogen spelen.

Deze handige case voor de iPad laat je kleintje van de gratis Spelenderwijs Leren-apps genieten zonder de iPad te beschadigen! Plaats het apparaat in de hoes, draai het slot om en door de stevige rubberen hoes met doorzichtig scherm is de iPad nu volledig beschermd tegen kwijlen of morsen. Download de gratis Fisher-Price Spelenderwijs Leren-apps van iTunes! Je kleintje vindt het geweldig om op zo'n interactieve manier te spelen en te leren. En met deze beschermhoes laat je je kleintje rustig spelen terwijl de iPad goed wordt beschermd.

Gezinnen anno nu vertrouwen steeds minder op de oude manieren om kinderen te vermaken. Of beter gezegd: ze ontdekken steeds nieuwe manieren! Jonge gezinnen hebben veel media in huis. Moderne elektronische middelen als televisie, spelcomputers, maar ook tablets horen nu eenmaal bij ons dagelijkse leven. Waarom zou je kinderen daar dan ook niet kennis mee laten maken? Met hun aantrekkelijke kleuren, geluiden en vormen zijn tablets ook in trek bij de allerkleinsten. Fisher Price introduceerde een tijd geleden al de Apptivity Case voor de iPhone en iPod, waarmee kinderen veilig met deze gadgets konden spelen zonder dat de dure kleinoden fysiek gevaar leden. De Apptivity Case voor de iPad is de nieuwste toevoeging. Een stevige en robuuste houder met kindvriendelijke handvatten, waardoor je kostbare iPad optimaal beschermd is tegen krassen, vallen, stoten, kwijlen, bijten en gooien door dreumesen. Kinderen kunnen vanaf een half jaar oud spelenderwijs de tablet ontdekken, dankzij de Apptivity Case en de bijgeleverde educatieve gratis Fisher-Price apps.

In de case bevinden zich ten eerste een aantal rubberen delen, die de iPad op z'n plaats houden. Aan de bovenzijde zijn dat rubberen doppen, de onderkant wordt tegengehouden door een aantal veerkrachtige, ronde rubber delen. Daardoor wordt de iPad stevig tegen de eerder genoemde dopjes geduwd. Het scherm zelf wordt beschermd met behulp van een kunststof scherm. Je hebt dus meteen een screenprotector! Daarin zit een heel handige verdikking: die kun je boven de Home-toets plaatsen, zodat je kind beperkt wordt in de apps die hij of zij kan starten. Draai je de iPad om tijdens het plaatsen, dan is de Home-toets trouwens gewoon beschikbaar.

Je sluit de case af met twee draaisloten, die je moet bedienen met een sleutel of een muntje, zodat je kind de case niet zomaar kan openen. De onderkant is voorzien van een tweetal steuntjes. Daarmee kun je de hoes als een soort schommelstoel laten fungeren, maar ook rechtop zetten. Dat laatste is misschien niet zo handig, maar om je kind ergens naar te laten kijken is wel wel prettig. Daarbij kun je gratis apps downloaden van Fisher Price. Engelse apps, maar dat zal de pret van de kleintjes zeker niet drukken. Ze kunnen op je iPad leuke vormen tevoorschijn toveren die over het scherm dansen, dieren tellen, en ze natuurlijk geluiden laten maken, en nog veel meer. Er beweegt van alles, er klinkt vrolijke muziek als je peuter dáár niet blij van wordt!

En met een beetje geluk leert het ook nog een woordje Engels! Of je kleintje nu een dierenliefhebber, een slimmerikje of een avonturier is, met het grote aanbod aan Engelstalige interactieve spelletjes bieden de Fisher-Price apps voor iedere dreumes wat wils. Met behulp van de Apple FaceTime® software kunnen ze bovendien uitgebreid 'kletsen' met opa en oma of navigeren door de vakantiefoto's. Daarnaast kan het kindje zich ook vermaken met de spiegel op de achterkant en zijn of haar gezichtsuitdrukkingen oefenen of spelen met de miniatuur-rammelaars die aan de kleurrijke houder vastzitten.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
iPad houder van Fisher Price voor iPad 1, 2 en 3 à € 39,50