TABLETHOUDER MET VESA-AANSLUITING 10 X 10
Met deze universele tablet houder van NewStar, model TABLET-10, monteert u een 10,1" tablet aan iedere NewStar steun met VESA100 aansluiting. Hierdoor kunt u de hoogte en diepte van uw tablet gemakkelijk wijzigen. Door deze houder te combineren met een NewStar steun kunt u de tablet zowel aan de wand, plafond of bureau monteren. U kunt zelf kiezen welke arm u geschikt vindt voor uw situatie en hierop vervolgens uw tablet installeren. Installatie is een fluitje van een cent!

Via een optionele metalen VESA-aansluiting, zie hieronder qua prijs, is de Tablethouder ook aan één van onze Arm-montagesteunen te bevestigen, buitengewoon handig als u een flexibele/instelbare arm wilt hebben op bureau, werkplek of zelfs op uw rolstoel. Zie voor de Magic Arm, Articulating Arm en Gooseneck elders op onze site.

Afmetingen van de tablet mogen zijn:
Hoogte: tussen de 24 en 25,2 cm
Breedte: tussen de 18,6 n 19,6 cm
Dikte: tussen de 8 en 14 mm
Dus geschikt voor: iPad 1, 2, 3 en 4, Samsung Galaxy 10,1 e.d.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Tablethouder met VESA-aansluiting 10 x 10 à € 49,50
VESA-plaatje à € 10,50