IPAD HOUDERS JOY FACTORY

Joy Factory Unite Clamp Mount

The Joy Factory's prijswinnende bevestigingsmechanismen zijn er nu voor de iPad e.d. Deze universele bevestigingssystemen zijn buitengewoon geschikt voor iedere tablet tussen de 7 en 10", zoals de Samsung Galaxy, de Nexus, of de iPad Mini, 2, 3 of 4.

Buitengewoon robuust van constructie en toch heel licht door gebruik te maken van carbon-fiber, bekend uit de auto-industrie.

De Unite Clamp Mount laat zich eenvoudig vastzetten zonder te boren of te schroeven op iedere ondergrond: bureaublad, rolstoelblad, tafel e.d. De twee 'armen' kunnen voor optimaal bereik en instelling in alle standen worden gezet.

Lichtgewicht kracht
De Unite mounts zijn gemaakt van carbon fiber. Dit prachtige materiaal is buitengewoon licht, maar sterker dan staal. De krachtige combinatie van carbon-fiber en zorgvuldig ontworpen verbindingen (kogelgewricht) zorgt ervoor dat hij zowel eenvoudig is in te stellen op de juiste hoogte en afstand, als buitengewoon robuust in het gebruik is.

Kogelgewricht
De Unite mounts zijn uitgerust met een prachtig kogelgewricht voor een optimale instelling. De Joy Factory iPad houdercase kan 360° in de rondte worden bewogen om simpel van portrait- naar landscape-instelling te gaan zonder dat de houder van de arm hoeft te worden gehaald. De juiste kijkhoek is dus heel eenvoudig in te stellen.

Draaien maar...
De Unite mount is geschikt voor alle tablets tussen de 7 en 10". Doe uw tablet erin en draai de verstelbare knoppen aan de achterzijde zodanig vast dat uw tablet stevig zit. Een kind kan de was doen.

Joy Factory Unite C-/Clamp Mount

Dit is het eenvoudige broertje van de Unite Clamp. Net zo robuust een eenvoudig in te stellen, maar iets simpeler uitgevoerd.

Joy Factory Unite Rolstoel Mount

Tenslotte heeft Edupro voor u de Rolstoel Mount. Idee is precies hetzelfde als beide andere Joy Factory produkten, maar nu geschikt voor montage op een rolstoel.

De Unite Rolstoel Mount maakt gebruik van een C-clamp die zowel op ronde als platte oppervlakten kan worden gemonteerd, zodat hij geschikt is voor ieder type rolstoel.

Door het stevig ontworpen carbon-fiber mechanism, is hij prima geschikt om de schokken die tijdens het rijden met de rolstoel zullen voorkomen, te weerstaan. Hij blijft zitten.

Mochten bovenstaande montage-systemen toch niet toereikend zijn voor uw behoeften, bijvoorbeeld omdat u uw tablet in de auto wilt gebruiken, in de buurt van of óp het dashboard, of bevestigd aan de stoel, of voor de kinderen achterin op de hoofdsteun, ook daar heeft Edupro oplossingen voor! Kijk even op de website van de fabrikant van deze systemen: www.thejoyfactory.com Alles wat u daar vindt, kan Edupro leveren tegen prijzen die concurrerend zijn. Neem contact met ons op als u daar iets over wilt weten!

LET OP: de Joy Factory iPad houdercase dient u apart te bestellen van de montagesystemen! Als u ze in één koop afneemt, krijgt u van ons een mooie korting.

The Joy Factory - houdercase iPad 2/3/4 met MagConnect

- Bescherming tegen vuil en krassen
- Geschikt voor alle Joy MagConnect-houders (Unite C-Clamp, Unite Clamp Mount en de Unite Rolstoel Mount)

Met deze houdercase voor de iPad 2/3/4 kunt u uw iPad met verschillende montagesystemen van The Joy Factory gebruiken. De houdercase biedt bescherming voor de achterkant en de randen van de iPad. De houdercase is helemaal op de iPad afgestemd, zodat u de iPad kunt opladen, foto's en video's kunt opnemen en alle toetsen en de koptelefoonuitgang kunt blijven gebruiken, zonder dat de houder van iPad afgenomen hoeft te worden.

De houdercase kan op de optionele houders 360° in elke willekeurige positie worden gedraaid. De iPad hoeft hiervoor niet uit de optionele houder te worden gehaald. Het MagConnect-systeem beschermt de iPad ook als u de iPad niet meer op de houder nodig hebt. De Apple Smart Cover (optioneel verkrijgbaar) kan ook in combinatie met de houdercase worden gebruikt.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Joy Factory Unite Clamp Mount à € 159,50
Joy Factory Unite C-/Clamp Mount à € 89,50
Joy Factory Unite Rolstoel Mount à € 159,50
The Joy Factory losse houdercase à € 44,50
Joy Factory Unite Clamp Mount, inclusief houdercase à € 195,00
Joy Factory Unite C-/Clamp Mount, inclusief houdercase à € 125,50
Joy Factory Unite Rolstoel Mount, inclusief houdercase à € 195,00