IPADHOUDER ABLENET VOOR MONTAGESYSTEMEN
Kenmerken
- Een eenvoudig ontwerp dat bedoeld is om iPad gebruikers hun apparaat (mét hous en al) makkelijk en snel te bevestigen op een montagesysteem voor gebruik bij bureaublad of op een rolstoelblad.
- De iPad kan zowel in landschap- als in portret-richting worden gemonteerd.
- Toegang tot de knoppen en poorten op de iPad blijft gewaarborgd.
- De houder is te bevestigen om alle bekende montagesystemen (-armen) van AbleNet (inclusief grondplaat), Ganzenek (Gooseneck), Articulating Arm, Magic Arm en de Single Arm, zoals u ze op onze website kunt vinden onder de rubriek hardware > accesoires.
- De iPadhouder is compatible met verschillende hoezen, zoals de OtterBox Defender cases, Gumdrop Drop Tech Series cases, Hard Candy Drop Series cases, Griffin Technology Survivor cases en Belkin cases. Ook andere merken lukt meestal prima, maar let u dan even op de maximummaten v.w.b. de dikte.

Afmetingen:
- Maximum breedte van iPad met hoes: 20.47cm
- Lengte van iPad met hoes: van 21.59cm tot 26.03cm
- Maximale dikte van iPad met hoes: 2.79cm

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
iPadhouder Ablenet voor montagesystemen à € 149,50