AXTION BOLD: WATERDICHTE, ROBUUSTE BESCHERMHOES VOOR IPAD AIR VAN THE JOY FACTORY
- Bescherming van uw iPad tegen krassen en spatwater
- Optimaal geschikt voor gebruik op bouwplaatsen, in het ziekenhuis of op school

Waterbestendige, robuuste beschermhoes voor iPad Air
De beschermhoes aXtion bold van The Joy Factory is een bijzondere beschermhoes. Met deze beschermhoes neemt u geen risico en is uw iPad beschermd tegen krassen, spatwater en vallen. De beschermhoes aXtion bold is optimaal geschikt voor gebruik op bouwplaatsen, in het ziekenhuis, op scholen of in bedrijven. Gebruik uw iPad zonder u zorgen te hoeven maken dat de iPad beschadigd raakt. Gebruik de beschermhoes aXtion bold op de bouwplaats, op school, bij het skiën, op het werk, bij watersport en andere sportactiviteiten.

De beschermhoes aXtion bold is niet veel dikker dan een centimeter en is daardoor een van de dunste beschermhoezen. Het slanke profiel maakt optimaal gebruik mogelijk en is op de kwetsbare plekken versterkt. In de beschermhoes is de iPad spatwaterdicht en kan dus ook in de keuken, in het klaslokaal of op de bouwplaats worden gebruikt. Het display is beschermd door een robuuste beschermfolie en kan zonder beperkingen worden gebruikt. Ook voor gebruik met een koptelefoon hoeft u de iPad niet uit de beschermhoes aXtion bold te halen. Open de koptelefoonuitgang van de beschermhoes en gebruik de koptelefoon zoals u het gewend bent. Ook voor opladen en synchroniseren hoeft u de iPad niet te verwijderen. Gewoon de beschermafdekking openen en de kabel aansluiten. Zo snel en eenvoudig kunt u uw iPad verder gebruiken.

Met de beschermhoes aXtion geniet u van optimale bescherming in elke omgeving.

LET OP: deze beschermhoes past niet op de Joy Factory Montagesystemen die u elders op onze website vindt! Dit is puur een beschermhoes.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
aXtion Bold à € 54,50