THE JOY FACTORY HOES FOLIO360 VOOR IPAD AIR
- Universeel inzetbare hoes/tas voor de iPad Air
- Maakt 360° draaien van de iPad mogelijk
- Compatibel met de productfamilie uit het MagConnect-systeem

De Folio360-hoes is een van de meest veelzijdig toepasbare accessoire-artikelen voor de iPad Air. Met automatische stand-by in- en uitschakeling, een veelvoud aan mogelijke kijkhoeken op het display en volledige compatibiliteit met de MagConnect-houders is de tas Folio360 voor optimaal toegerust voor alle mogelijke toepassingen. Met de tas Folio360 en het MagConnect-systeem hebt u de optimale combinatie van goed uiterlijk, eenvoudig gebruik en flexibele aanpasbaarheid.

Past zich aan uw omgeving aan
De tas Folio360 voor de iPad Air verschilt van andere tassen door de veelzijdige inzetbaarheid en de flexibele aanpassing van de kijkhoek zonder dat de iPad uit de tas hoeft te worden gehaald.

De iPad kan 360° draaien, zo wisselt u snel en eenvoudig tussen staand en liggend formaat. Door de antislipbodem kunt u een willekeurige kijkhoek tussen 90° en 165° instellen en zo comfortabel het toetsenbord gebruiken of video's bekijken.

Compatibel met het MagConnect-systeem
De tas Folio360 voor de iPad Air is compatibel met de productfamilie uit het MagConnect-systeem. De harde schaal van de Folio360 voor iPad Air is uitgerust met de MagConnect en kan daardoor met de MagConnect-houders worden verbonden. Breid het toepassingsgebied uit met de veelzijdige houdersystemen van The Joy Factory.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
The Joy Factory hoes Folio360 voor iPad Air à € 64,50