PERRERO PLUS SCHAKELKASTJE VOOR IOS APPARATEN
Doelgroep: kinderen of volwassenen die een losse knop op een iPad iPod of iPhone willen aansluiten om die te bedienen.

Edupro mag de nieuwe Perrero Plus in Nederland gaan leveren! We zijn zo blij, omdat het een wel héél eenvoudige oplossing is om één tot maximaal vier losse knoppen op een iPad of iPod aan te kunnen sluiten om Apple's iOS te kunnen bedienen zonder enige verdere installatie! Omdat het apparaat i.s.m. meneer Apple zelf is ontwikkeld (Apple certified dus), werkt het vlekkeloos met alle Apple apparaten die een Lightning aansluiting hebben.

Een klein, eenvoudig, Plug and Play adaptertje dat meteen moeiteloos samenwerkt met iedere Apple toepassing/app. U krijgt toegang tot alle mogelijkheden zonder dat u het scherm van uw iPad, iPod of iPhone hoeft aan te raken.

Apple apparaten zijn momenteel marktleider in draadloze communicatie en Edupro vindt dat deze technologie beschikbaar moet zijn voor iedereen. Sms,bel, of FaceTime uw vrienden en kennissen, deel die mooie webpagina op social media, ontspan en lees een boek of laat de Perrero met losse knop(pen) samenwerken met een omgevings-app zoals Evoassist, voor het ultieme controle-gevoel..... Check even iTunes voor deze prachtige (gratis!) app van RSLSteeper, de maker van de Perrero Plus.

U kunt eenvoudigweg met een aangesloten losse knop 'scannen' door de opties die uw scherm(pje) u biedt. Klik op het gewenste icoontje en de boel werkt. Zo eenvoudig kan het zijn....

Belangrijkste eigenschappen:
- Maximaal vier losse knoppen laten u uw iPad, iPad mini, iPod touch and iPhone bedienen
- Lightning aansluiting is nodig (adapter voor oudere 30-pins iPads e.d. is los verkrijgbaar)
- Plug en play die werkt via iOS switch control
- Geen externe batterij nodig, geen Bluetooth batterij-verlies
- Wordt direct vanuit iPad o.d. gevoedt
- 2 x 3.5mm jack-aansluitingen zorgen ervoor dat iedere losse knop is aan te sluiten
- 'Charge through' mogelijkheid om uw apparaat op te laden zonder dat u de Perrero Plus van uw apparaat haalt
- Afmetingen: 33 × 33 × 9 mm

De Perrero Plus is ontworpen om samen te werken met de volgende Apple apparaten, mits voorzien van een Lightning aansluiting:
- iPad
- iPad mini
- iPod touch
- iPhone

Heeft u een Apple apparaat, dat voorzien is van een 30-pinsaansluiting (bijvoorbeeld de iPad 2, 3 of 4), dan kunt u middels de adapter (zie foto's en prijzen onderaan deze pagina) tóch gebruik maken van de Perrero Plus. Of (als u maar 1 losse knop wilt aansluiten) de gewone Perrero kopen, dat is minder duur!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Perrero Plus schakelkastje à € 299,50
Perrero Plus schakelkastje adapter à € 69,50