SIMPLY WORKS VOOR IPAD
Doelgroep: kinderen en volwassenen die voor de bediening van hun iPad graag een losse knop, joystick, trackball of (Clevy) toetsenbord gebruiken.

Simply works voor iPad is een interface kastje dat u via Bluetooth aansluit op je iPad, iPhone of Ipod, waarmee u deze met een aangesloten apparaatje kunt bedienen.

In iOS7, de besturingssoftware van de iPad, kunt u 'schakelaar-instellingen' activeren. Op die manier kunt u alle iPad functies bedienen, zoals muziek, iBooks, camera etc. U kunt hiermee veel Apps gebruiken, ook al zijn deze niet speciaal zijn aangepast voor schakelaar- gebruik. In iOS8 is de aansturing van de aangesloten Bluetooth apparatuur automatisch geregeld!

Simply works voor iPad werkt ook prima in combinatie met de kleine of grote draadloze knop uitdezelfde serie. Deze moet u nog wel apart aanschaffen.

Met de Simply works voor iPad kunt u ook het draadloze Clevy keyboard met grote toetsen aansluiten op de iPad. Daarvoor moet u dus ook het draadloze Clevy toetsenbord aanschaffen...
U kunt daarmee gewoon typen op de iPad (met uitzondering van de toetsen Insert, Delete, Home, End, Page Up and Page Down, die niet door de iPad worden ondersteund).

Afmetingen: 90 x 64 x 18 mm
Bereik: 20 m

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Simply Works voor iPad à € 174,50