IRIZER VERSTELBARE STANDAARD VOOR IPADS EN TABLETS
Doelgroep: iedereen die iPad of andere tablet stevig schuin voor zich wil neerzetten.
Vijf kijkhoeken, bruikbaar in zowel horizontale als verticale positie.
De iRizer laat zich eenvougi instellen in verschillende hoeken, van lag: 20° - perfect geschikt voor typen op toetsenbord of aanraascherm van uw tablet- tot een tamelijk verticale 70° , ideaal om bijvoorbeeld een film te bekijken. Er zijn in totaal 5 verschillende hoeken waaronder de iRizer is in te stellen: 20, 30, 40, 50, en 70 graden.

Kan geheel ingevouwen makkelijk worden meegenomen of opgeborgen
De twee dunne metalen platen kunnen zeer plat worden opgebouwen en mee worden genomen in de zachte, katoenen zak, waarin hij precies past en die meegeleverd wordt. Het hele pakketje is dan slechts 11,5 mm dik.

Case-friendly
De iRizer is geschikt voor iPads of andere tablets, ook als er een Big Grip of andere siliconen hoes omheen zit, of welk ander type hoes dan ook.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
iRizer à € 79,50
iRizer (5 stuks) à € 359,50