IPAD 2/3/4 SILICONEN HOES VAN POLAROID
Doelgroep: iedereen die zijn dure investering wil beschermen tegen valpartijen.

Met deze schokdempende iPad 2/3/4 kinderhoes kunt u uw kinderen met een gerust gevoel laten spelen met uw kostbare apparaat. De grote zijkanten zorgen ervoor dat deze hoes meer grip en bescherming geeft. Het siliconen materiaal is flexibel en anti-slip. Hij wordt in een aantal lekker felle kleuren geleverd.

De hoes is gemaakt van zacht, prettig aanvoelend en zéér schokabsorberend silicone materiaal. De hoes is beschikbaar in zes vrolijke kleuren en is zo ontworpen dat alle toetsen, aansluitingen en zelfs de camera van de iPad gewoon toegankelijk en bruikbaar blijven.

Kenmerken Polaroid iPad Kinderhoes:
- Veilig en niet schadelijk voor kinderen
- Beschermt tegen krassen en stoten
- Extra stevig siliconen materiaal
- Eenvoudig in gebruik
- Goede prijs/kwaliteit
- Past perfect

Gebruikers aan het woord:
Ons zoontje is 2 jaar en is helemaal weg van de iPad. Hij speelt hiermee alsof hij nog nooit iets anders heeft gedaan. Maar hij kan soms zo gefrustreerd zijn dat hij gooit met alles wat hij op dat moment vastheeft, dus ook met de iPad.
Gelukkig heeft de iPad het altijd overleefd en nu met deze kinderhoes eromheen zijn we extra gerust. De siliconen bescherming is zacht en stevig tegelijk en vangt alle schokken op.
Maar dat niet alleen, de zijdelingse verdikkingen zijn perfect van grootte voor deze kleine handjes, zelfs oma zou er graag eentje hebben (voor zichzelf).
Een echte aanrader en voor het geld hoef je het niet laten.

De meeste iPad hoezen zijn erg dik en wat onhandig en bovendien heel erg duur. Dit is een prettig geprijsd alternatief, dat bovendien erg handig in gebruik is.

Afmetingen: 26 x 19 x 3,5 cm (l x b x h). Dikte gemeten bij de handvatten, in het midden is hij 1 cm dik.
Gewicht: 200 gram

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Polaroid iPad 2/3/4 hoes rood à € 19,95
Polaroid iPad 2/3/4 hoes paars à € 19,95
Polaroid iPad 2/3/4 hoes roze à € 19,95