AMANEO BLUETOOTH INTERFACE VOOR IPAD EN IPHONE
Doelgroep: iedereen die het werken met een iPad graag ondersteund ziet met een gewone of aangepaste USB-muis, een USB-joystick of USB-trackball en/of losse knoppen.

De AMA (Assistive Mouse Adapter)neo is een (BTi) Bluetooth interface die u kunt gebruiken samen met een iPad of iPhone. Hij heeft een USB-poort, waar u een gewone of aangepaste/ergonomische muis kunt aansluiten. Ook met trackballs, joysticks e.d. kan de AMAneo overweg.

De ingebouwde, oplaadbare batterij kan ongeveer 20 uur mee.

Er zit een instelbaar anti-tremorfilter in, een click-delay (uitstel van de muisklik), ook instelbaar en een auto-click functie (click-timer).

Verder is de AMAneo voorzien van 2 aansluitingen voor om het even welke losse knop uit ons assortiment ook! Bijvoorbeeld als linker- en rechtermuisknop in te stellen.

Een volledig geïntegreerd 'Assistive Touch-menu' zit in het apparaat 'ingebakken'.

U plugt eenvoudig de gewenste muis in de Amaneo en sluit het apparaatje aan op uw iPad, iPhone, m.b.v. de in deze apparaatjes ingebouwde Bluetooth ontvanger.

U bent nu in staat uw muis, joystick, trackballs, touchpads e.d. op uw iPad of iPhone te gebruiken, net zoals u dat gewend bent op uw PC of laptop!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
AMAneo Bluetooth Interface à € 449,00