LIGHTNING OTG-KABEL
Doelgroep: iedereen die heel eenvoudig een muis, toetsenbord of trackball e.d. op zijn iPhone t/m X of iPad (mini/Air) aan wil sluiten.

Voor veel kinderen is de op het oog zo eenvoudige bediening van een Apple smartphone of tablet, nog zo simpel niet. Sommigen hebben baat bij een groot of juist heel klein toetsenbord, dan wel een muis of een trackball of joystick. Alleen... de normale USB-apparatuur past dus niet op die kleine Lightning-poortjes van de iPhone en iPad (mini of Air).

Daar is gelukkig iets op gevonden, het heet 'Lightning on the go' en doet niets anders dan via deze eenvoudige kabel de randapparatuur met een USB-plug te verbinden. En die werkt dan ook nog eens meteen. Makkelijker (en goedkoper) kan het niet!

Deze kabel stelt u in staat om heel eenvoudig een camera, toetsenbord, muis, trackball, USB-geheugenstick, kaartlezer e.a.apparaten met een USB-aansluiting op uw iPhone of iPad (alle uitvoeringen die voorzien zijn van een 8-pins Lightning aansluiting) aan te sluiten.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Lightning OTG kabel à € 19,95