MAGIC ARM MET TABLETHOUDER
Doelgroep: iedereen die zijn iPad of Androïd tablet bijzonder stevig en toch flexibel op bureaublad of rolstoel wil bevestigen. Ook aan de buizen van een bed is hij te monteren.

De basisbevestiging (de klem) van de Magic Arm is een bijzonder solide constructie en kunt u zo goed als overal bevestigen: de buizen van een rolstoel of bed, een tafel, bureaublad, bedenk maar waarop. De bevestiging in de 'elleboog' zorgt ervoor dat alle drie de knikpunten vastgezet kunnen worden: de basis, de 'elleboog' en de knop aan het eind. En wanneer ie vastzit, dan zit hij ook echt vast.

Deze hulparm is eindeloos instelbaar en blijft keurig staan, waar u hem ook vastzet. Door de zeer robuuste constructie, afkomstig uit de wereld van fotografie en video, gaat hij bijzonder lang mee.

De tablethouder is geschikt voor tablets tot en met 10,1". Z'n grotere broer is geschikt voor tablets tot en met 12,5", b.v. de iPad Pro.

De set wordt compleet gemonteerd aan u geleverd.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Magic Arm met tablethouder complete set t/m 10" à € 299,50
Magic Arm met tablethouder complete set t/m 12,5" à € 299,50