TEEN TUNES
Doelgroep: kinderen vanaf een jaar of 8 tot tieners met ernstige cognitieve en/of lichamelijke achterstand. Ook volwassenen kunnen met dit programma een knop te bedienen.

Ouders leerlingen zullen de grote en fraaie tekeningen en foto's zeker waarderen, animatie en gevarieerde muziek maken het helemaal af. En dit allemaal terwijl ze leren omgaan met een losse knop om de computer te bedienen! U kunt 2 tot 9 plaatjes op het scherm te zien krijgen terwijl de cursor 'scannend' over het beeld gaat, als het ware van beeld naar beeld springt. Dat kan stil of met geluid gebeuren. Voor mensen die het IntelliKeys toetsenbord gebruiken, zijn er zeven overlays uit te printen vanuit het programma die met dat toetsenbord gebruikt kunnen worden, dan wel met een losse knop bediend kunnen worden..
Leerlingen met cognitieve problemen reageren op de up-tempo muziek en interessante geluiden. Eindelijk een programma dat niet kinderachtig is, maar de aandacht trekt van de oudere gebruiker middels tot bloei komende bloemen in de ochtendzon, een robot die beweegt op drums in echte rap-stijl.
De afbeeldingen en animaties zijn groot en worden niet door andere afbeeldingen verstoord, zodoende leert de gebruiker zijn aandacht geheel op de actie op het scherm te richten en wordt hij of zij niet afgeleid.
Het reeds genoemde scannen (van zeer eenvoudig tot wat complexer) kan gebruikt worden, oorzaak en gevolg oefeningen. Er zijn speciale oefeningen voor beginnende 1-knop gebruikers. Visuele discriminatie, visueel volgen, auditieve discriminatie zijn onderwerpen, net als inoefenen muisvaardigheden en het programma kan zowel met de muis, een aanraakscherm, losse knoppen en met het Intellikeys toetsenbord worden aangestuurd.

Taal is geen probleem, want dat komt niet voor in het programma!

Systeemeisen Windows:
Windows 95/98/ME/2000
24 Bits kleurenmonitor/VGA-kaart
20 x CD-Romspeler
16 Mb intern geheugen
SoundBlaster of compatibele geluidskaart Geluidsboxen of koptelefoon

Systeemeisen Apple Macintosh:
PowerMac of hoger
OS 8.1-9.1
Kleurenmonitor
20 x CD-Romspeler
64 Mb intern geheugen

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Teen Tunes à € 135,50