LUISTER NAAR MIJ (LISTEN TO ME)
Doelgroep: kinderen die niet of heel moeilijk spreken.

Een betaalbaar communicatiehulpmiddel met daarop 12 knoppen, die allemaal goed zijn voor het opslaan en weergeven van 10 seconden spraak, geluid of muziek.

U kunt een boodschap van hoge geluidskwaliteit opnemen (tip: neem op met de laagste volume-instelling!) en deze ook weer afspelen op 1 van de drie geluidssterkten. De geluidsreproductie is prima.
Iedere knop heeft een 2,5 cm. brede sleuf aan de bovenkant, zodat de PCS-afbeeldingen van Mayer-Johnson of uw eigen plaatjes erop bevestigd kunnen worden!

Luister naar mij weegt niet veel, zo'n 450 gram en is makkelijk mee te nemen. Een draagtasje wordt meegeleverd om het apparaat te dragen aan de hand of om de schouder.

Het apparaatje heeft een jackplug-aansluiting om direct van CD of tape op te kunnen nemen. Er is ook een aansluiting mogelijk van een adapter, zodat het apparaatje op het lichtnet aangesloten kan worden, die wordt apart verkocht. Normaliter werkt het apparaat op 3 AA batterijen (penlite), die worden meegeleverd (Duracell). Als het apparaatje niet gebruikt wordt, slaat het na vijf minuten automatisch af.

Luister naar mij meet 17,5 bij 12,5 bij 2,5 cm.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Luister naar mij (Listen to me) à € 135,50