SWITCHIT! MENSEN DIE ONS HELPEN (PEOPLE)
Doelgroep: kinderen met ernstige cognitieve en/of lichamelijke achterstand.

Deze software is ook geschikt om met twéé losse knoppen te bedienen, nét wat moeilijker dan de 1-knopssoftware voor hen die wat ingewikkelder opdrachten aan kunnen.

SwitchIt! Mensen die ons helpen kan op drie manieren gebruikt worden:
- Gebeurtenissen: 12 kleine animaties, gebaseerd op een simpel thema zoals de overblijfmoeder. Iedere gebeurtenis kent 5 stapjes, zorgvuldig uitgekozen om spraak en luisteren optimaal te trainen.
- Plaatjes opbouwen: bouwt plaatjes als het ware op, als ze klaar zijn kunt u ze zien bewegen. Ook te gebruiken als stap voor stap oorzaak en gevolg aanleren.
- Flitskaarten: Blader door een serie grote plaatjes die te maken hebben met het buitenleven.

In SwitchIt! Mensen die ons helpen bevindt zich een plaatjesmenu. Dit stelt kinderen die niet kunnen lezen in staat om te kiezen welk plaatje of verhaaltje ze willen gaan doen, uit een serie voor hen gekozen door leerkracht of begeleider.

Leerlingen die aangewezen zijn op het gebruik van losse knoppen hebben vaak motiverende en verschillende software nodig om te leren omgaan met losse knoppen.
Als ze eenmaal doorhebben hoe dit werkt, geeft de computer hen een relatieve onafhankelijkheid van ouders en opvoeders, omdat de leerlingen zelf nieuwe concepten en dingen kunnen ontdekken!
De SwitchIt! Serie van Inclusive Technology is ontworpen om knopgebruikers te leren omgaan met taalconcepten en tegelijkertijd kunnen ze hun vaardigheden om knoppen te gebruiken vergroten.

Geanimeerde beloninkjes zorgen ook hier voor succeservaringen. Om het voor iedereen een bruikbaar programma te laten zijn, is SwitchIt! Mensen die ons helpen is te gebruiken met:
- 1 of 2 losse knoppen;
- een aanraakscherm of muis;
- een Intellikeys toetsenbord of
- een Concept Keyboard.

Instellingen of voorkeuren, kunt u opslaan en weer opnieuw inladen op ieder gewenst moment, of zodoende voor iedere verschillende gebruiker het programma optimaal te kunnen laten werken.

Geschikt voor alle leeftijden. Taal is geen probleem, want dat komt niet voor in het programma!

Minimale systeemeisen:
Windows:
- 98/2000/XP/Vista
- 350 Mhz Pentium 2 processor
- 32 Mb RAM geheugen
- Soundblaster compatibele geluidskaart en boxjes
- 16 bits geluid

Mactintosh:
- OS X vanaf 10.2.8
- 700 MHz Power PC G4 processoor
- 128 Mb RAM geheugen

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
SwitchIt! Mensen die ons helpen (People) voor 1 gebruiker à € 115,95
SwitchIt! Mensen die ons helpen (People) voor 5 gebruikers à € 220,95
SwitchIt! Mensen die ons helpen (People) voor 10 gebruikers à € 260,95
SwitchIt! Mensen die ons helpen (People) netwerkversie (alleen voor Windows) à € 522,50