SWITCHIT! PUZZELMAKER (JIGSAW MAKER)
Doelgroep: kinderen met ernstige cognitieve en/of lichamelijke achterstand.

Deze software is ook geschikt om met twéé losse knoppen te bedienen, nét wat moeilijker dan de 1-knopssoftware voor hen die wat ingewikkelder opdrachten aan kunnen.

Leerlingen die aangewezen zijn op het gebruik van losse knoppen hebben vaak motiverende en verschillende software nodig om te leren omgaan met losse knoppen.
Als ze eenmaal doorhebben hoe dit werkt, geeft de computer hen een relatieve onafhankelijkheid van ouders en opvoeders, omdat de leerlingen zelf nieuwe concepten en dingen kunnen ontdekken!

Maak uw eigen puzzels met SwitchIt! Puzzelmaker, het programma dat heel eenvoudig in gebruik is en dat uw eigen foto's of plaatjes omzet in uitdagende nieuwe leermogelijkheden voor jonge kinderen. Een geweldige manier om uw foto's en plaatjes in prachtige puzzels om te zetten. Uw plaatjes worden in twee, vier of negen puzzeldeeltjes 'gezaagd'. De puzzel kan op vier manieren worden gelegd, iedere keer iets moeilijker dan de voorgaande.
- Druk simpelweg op een knop of muisknop om een plaatje op te bouwen.
- Klik op een willekeurig puzzelstukje, het zal op zijn plek springen.
- Zoek het stukje dat past op het plekje op het beeldscherm waar het thuishoort.
- Sleep een puzzelstukje naar de goede plek.

SwitchIt! Puzzelmaker stelt u in staat om op maat gemaakte activiteiten te bouwen voor uw leerlingen. Zeer eenvoudig in gebruik, zodat u zich niet op het computeren hoeft te richten maar puur en alleen op de leerinhoud. Een aantal kant en klare mogelijkheden wordt meegeleverd! De puzzels worden gemaakt middels een losse knop, muis, of aanraakscherm en worden ingesteld op de mogelijkheden van de individuele leerling.

Geschikt voor alle leeftijden. Taal is geen probleem, want dat komt niet voor in het programma!

Minimale systeemeisen:
Windows:
- 98/2000/XP/Vista
- 350 Mhz Pentium 2 processor
- 32 Mb RAM geheugen
- Soundblaster compatibele geluidskaart en boxjes
- 16 bits geluid

Mactintosh:
- OS X vanaf 10.2.8
- 700 MHz Power PC G4 processoor
- 128 Mb RAM geheugen

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
SwitchIt! Puzzelmaker (Jigsaw Maker) voor 1 gebruiker à € 124,95
SwitchIt! Puzzelmaker (Jigsaw Maker) voor 5 gebruikers à € 240,50
SwitchIt! Puzzelmaker (Jigsaw Maker) voor 10 gebruikers à € 313,50
SwitchIt! Puzzelmaker (Jigsaw Maker) netwerkversie (alleen voor Windows) à € 544,50