STEADYMOUSE 2 (ANTI-TRIL SOFTWARE)
Doelgroep: iedereen die last heeft van trillingen (tremoren) in hand/pols/arm.

SteadyMouse 2 is een software-programma, dat er helemaal op gericht is om, ondanks uw tremoren, weer soepel met uw muis te kunnen werken. Geavanceerde anti-tremoren filtering zorgt ervoor dat onvrijwilige tremoren worden genegeerd door uw muis.

Als de instelingen goed ingesteld zijn worden de psychologische verwachtingen van het hebben van uw tremoren doorbroken en u als gebruiker ervaart dat u weer gewoon met uw muis kunt werken, dankzij het gebruik van SteadyMouse2. Als u weet dat de tremoren als het ware niet door komen in uw muis, zorgt dat voor een stuk ontspanning in het gebruik van uw computer. Het 'vechten met de cursor' is voorbij!

Het gebruik van uw computermuis hoeft dus niet meer uitputtend te zijn voor u!

Eigenschappen van Steady Mouse 2:
- State of the art Anti-Tremoren Filters zorgen ervoor dat, terwijl uw hand flink kan schudden, uw cursor gewoon soepeltjes over het beeldscherm beweegt, net als vroeger.
- Zeven geavanceerde bewegingsfilters zorgen ervoor dat u de precieze en juiste instellingen kunt vinden voor het meest ontspannen gebruik van uw computermuis.
- Niet gewenste muisklikken van de linker, middelste of rechter muisknoppen worden uitgefilterd. Alleen de bewuste klikken, die een klein beetje langer aangehouden worden dan de niet gewenste klikken, worden 'doorgelaten'.
- Heel snelle muisklikken en al te lange muisklikken worden genegeerd en het is net of die gewoon niet plaatsvinden!
- SteadyMouse 2 is compatibel met alle soorten muizen: trackpads, touchpads, draadloze muizen, trackballs, laser muizen, vingermuizen joysticks etc.
- Multiple monitor support
- Een geavanceerd systeem (icon targeting system) om snel de cursor op de plek te krijgen waar u hem hebben wilt. Als u ook maar in de buurt komt van het icoontje dat u aan wilt klikken, tikt u op de 'trigger hotkey'!
- Ondersteunt de volgende talen: Engels, Deens, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans. Helaas nog niet in het Nederlands, maar als u de instellingen eenmaal (b.v. in het Engels) hebt ingesteld, werkt de software verder zonder dat taal nodig is.
- Systeembreed is er een zogenaamde toggle key aanwezig, waarmee u in één keer alle instelling aan of uit kunt zetten!
- U mag het programma installeren en activeren op alle computers die u persoonlijk gebruikt.
- Steady Mouse2 is compatibel met Microsoft Windows 10 en alle versies daarvoor tot en met Windows XP (Inclusief beide 32-bits en 64-bits uitvoeringen).
- Het programma heeft een ingebouwde mogelijkheid op updates te controleren, die u online kunt 'binnenhalen', zodat u altijd beschikt over de meest recente update.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
SteadyMouse 2 (anti-tril software) à € 71,50