Y-MOUSE ADAPTER
Een kleine, inderdaad Y-vormige adapter, die het mogelijk maakt twee apparaten op 1 seriële poort aan te sluiten. Bijvoorbeeld de Genius Kidsball en een gewone muis! U kunt kiezen uit de volgende typen: PS/2-adapter: muis en b.v. trackbal met PS/2 aansluiting (kleine ronde Din-plug) kunnen tegelijk op 1 muisaansluiting worden aangesloten. Seriële muisadapter: twee apparaten met een 9-pins seriële aansluiting kunnen op 1 aansluiting worden aangesloten, fijn als 1 seriële poort al in gebruik is door een modem of een aanraakscherm b.v. Als derde is er de toetsenbord-adapter: twee toetsenborden kunnen tegelijk op de PC worden aangesloten, b.v. een grote-toetsenkeyboard en een normaal toetsenbord. U kunt zelfs op een Y-muis adapter een tweede Y-muis adapter aansluiten, zodat u nog een poort vrijkrijgt! Tenslotte is er de Y-muis waar toetsenbord en muis tegelijk op 1 PS/2 poort worden aangesloten, ideel voor b.v. een laptop met slechts 1 PS/2 poort. Met deze adapter kunt u dus zowel een extern toetsenbord als een muis tegelijk op uw laptop aansluiten.
Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Y-mouse adapter seriele poort: 2 muizen à € 91,50
Y-mouse adapter PS/2 poort: 2 muizen à € 91,50
Y-mouse adapter seriele poort: tablet en muis à € 91,50
Y-mouse adapter PS/2 poort: 2 toetsenborden à € 91,50
Y-mouse adapter PS/2 poort: 2 monitors à € 91,50
Y-mouse adapter PS/2 poort: muis + toetsenbord à € 91,50
Y-mouse adapter USB poort: PS/2 muis + PS/2 toetsenbord à € 91,50