JUDY LYNN SOFTWARE ADAPTER
De makers van de Judy Lynn Software hebben voor gebruikers van hun software een eenvoudige en relatief goedkope oplossing bedacht om makkelijk kleine en grote knoppen aan te kunnen sluiten op een PC. Deze adapter is in drie uitvoeringen leverbaar, zie plaatje hieronder. De adapter is te gebruiken als plaatsvervanger voor de spatiebalk of een joystick-knop. De adapter werkt perfect in combinatie met de Judy Lynn Software en ook met de Simtech software moet ie het goed doen. Om te zien welk type adapter u nodig heeft, is een simpele blik op de achterkant van uw computer genoeg. Kijk daar naar een niet-gebruikte aansluiting en maak een keuze uit de de volgende tabel:

Judy Lynn Software adapter

ComputerpoortAdapter omschrijving
15-pins joystick (gameport) adapter
9-pins seriële poort adapter
25-pins seriële poort adapter

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Judy Lynn Software adapter 15 pins joystick (gameport) adapter à € 35,95
Judy Lynn Software adapter 9-pins seriële poort adapter à € 35,95
Judy Lynn Software adapter 25-pins seriële poort adapter à € 35,95