ANIRMUIS
Het bijzondere aan de ANIR muis is zijn verticale 'pookje''. Zowel de plaatsing van het pookje als de scheefstand hiervan maken dat de hand in een neutrale uitgangshouding staat bij bediening. Het bewegen van de ANIR muis geschiedt vanuit de pols/elleboog. Het klikken gebeurt met de duim, of door in het pookje te knijpen. De ANIR muis werkt als een gewone muis en behoeft geen speciale software.De ANIR muis is in een Standard en Large uitvoering. Deze ergonomische muis is ontworpen om RSI (repetitive strain injuries) te voorkomen en verlichting te geven aan hen die hier al aan lijden. De joystick-vorm van dit Scandinavisch ontwerp verschaft de gebruiker een nieuwe manier van omgaan met een muis.

Een Keytools product

Edupro levert een optische uitvoering van deze muisachtige met PS2/USB-aansluiting, scroll functie, 3-knoppen (dus zonder balletje dat vies kan worden, waardoor de muis niet meer functioneert), die met een electronisch oogje de ondergrond afzoekt, muismat is dan ook niet eens nodig, alleen een enigszins recht oppervlak.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Anir muis optical 3-knops met scroll-functie, small/medium (7-8,8 cm hoog) PS2/USB (ook geschikt voor Apple Macintosh) à € 149,50
Anir muis optical 3-knops met scroll-functie, large (8,8-10 cm hoog) PS2/USB (ook geschikt voor Apple Macintosh) à € 149,50