KANGAROE-KNOP
Kangaroe-knop is een goedkope knop en een losse knoppen-interface.
De Kangaroe-knop is een fraai ontworpen knop, die ontworpen is om de vingers te oefenen. Als u de gele knop indrukt, fungeert die als gewone muisklik in alle software die u gebruikt.
De Kangaroe-knop is ook een een apparaat waar drie losse knoppen (zoals de big button) op kunnen worden aangesloten, zoals u kunt zien. Als u de losse knoppen aansluit op de Kangaroe-knop, gaan ze werken als standaard muisklikken (Windows: links, midden en rechtermuisknop, Macintosh: linker, slepen en control-klik). Als u de bijgeleverde software installeert, kunt u iedere losse knop zo instellen dat ze iedere muisknop kan zijn of zelfs 1 van de toetsen van het gewone toetsenbord.

Hier ziet u Jacob, anderhalf jaar oud, met de Kangaroe-knop!

De Kangaroe-knop maakt geen ruzie met andere invoerapparaten, zoals de muis. Hij werkt als het ware keurig naast uw muis, die al zijn normale functies behoudt.
Dit is een R.J. Cooper-product.

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Kangaroe-knop serieel à € 158,50
Kangaroe-knop USB à € 158,50