SAM - JOYSTICK (SWITCH-ADAPTED MOUSE)
Een volledig voor het werken met knoppen aangepaste joystick. Hij heeft ook een klik-, dubbel-klik- en sleep-functie. Als de stick van deze joystick wordt bewogen, gaat ie niet als een razende tekeer, wat je als gebruiker ook doet. Hij beweegt gewoon met zekere snelheid over het scherm, volledig instelbaar middels de meegeleverde software. Het is wellicht een goed idee de SAM te monteren op de Magic Arm, die u elders op onze afdeling hardware kunt vinden, zodat een optimale positie gevonden kan worden voor de gebruiker.
- Werkt alleen onder Windows (niet geschikt voor DOS)! De SAM-joystick voor Windows wordt rechtstreeks op uw USB-poort aangesloten.
- De SAM-Joystick voor Windows wordt geleverd met Joystick-To-Mouse software

Een RJ Cooper-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
SAM - Joystick serieel à € 315,50
SAM - Joystick PS/2 à € 315,50
SAM - Joystick USB à € 315,50