HET MAGIC ARM SYSTEEM
Hier ziet u het systeem waarop de SAM-joystick voor de Apple Macintosh is gemonteerd, hieronder ziet u twee Magic Arms en 2 knoppen erop gemonteerd op de rolstoel van Tiffany. De basisbevestiging van de Magic Arm kunt u zo goed als overal bevestigen: de buizen van een rolstoel, een tafel, bedenk maar waarop. De bevestiging in de 'elleboog' zorgt ervoor dat alle drie de knikpunten vastgezet kunnen worden: de basis, de 'elleboog' en de knop aan het eind. En wanneer ie vastzit, dan zit hij ook echt vast.

Deze hulparm is eindeloos instelbaar en blijft keurig staan waar u hem ook vastzet. Een buitengewoon goede bevestiging dus! Zelfs een gewoon toetsenbord kunt u op de Magic Arm bevestigen!

U kunt ze met de meegeleverde klamp op bureau, schooltafeltje of rolstoel bevestigen en ze zullen door de zware constructie van de klamp niet zo snel losschieten.

Een set met bijpassende montageplaatjes leveren we standaard mee, zodat toetsenbord, losse knop, tablet of andere zaken eenvoudig op de arm te bevestigen zijn, de set montageplaatjes is ook los te leveren.

Een RJ Cooper-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Het Magic Arm Systeem met bijpassende montageplaatjes à € 299,50
Het Magic Arm Systeem losse set montageplaatjes à € 49,50