ARTICULATING ARM
Ik kan me voorstellen dat de Magic Arm, die u elders op onze hardware-afdeling vindt, voor velen van u iets te veel van het goede is qua prijs. Dus is er ook het kleine broertje van de Magic Arm, de Articulating Arm.
Dit hulpmiddel is ook volledig traploos instelbaar, maar beschikt over drie knoppen om het apparaat in te stellen, in tegenstelling tot de ene knop van de Magic Arm, is ook iets minder robuust, maar daar is de prijs ook naar, een prima alternatief.

U kunt ze met de meegeleverde klamp op bureau, schooltafeltje of rolstoel bevestigen en ze zullen door de zware constructie van de klamp niet zo snel losschieten.

Een set met bijpassende montageplaatjes leveren we standaard mee, zodat toetsenbord, losse knop, tablet of andere zaken eenvoudig op de arm te bevestigen zijn, de set montageplaatjes is ook los te leveren.

Een RJ Cooper-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Articulating Arm met bijpassende montageplaatjes à € 199,50
Articulating Arm losse set montageplaatjes à € 49,50