MICRO LIGHT
Een vedergewicht ook qua benodigde vingerdruk. Werkt door de bovenkant aan te raken. Onze lichtste aanraak-knop. Goed voor mensen die snel moe worden, heeft een zeer lichte aanraking nodig. Makkelijk te bevestigen. U krijgt zowel tactiele als auditieve feedback na het indrukken van deze knop. Benodigde druk 10 gram.

Meegeleverd worden een aantal stickers met verschillende primaire kleuren, zodat u de knop een kenmerkende kleur kunt geven.

Daarnaast is het mogelijk om de knop te monteren op een Magic Arm, of andere bevestiging-arm voor op bureaublad of rolstoel (zie elders op onze website, onder de rubriek 'hardware > accessoires', waar u de diverse typen 'armen' kunt vinden). Daartoe kunt u (dat hoeft dus niet als u alleen de knop denkt nodig te hebben) een montageplaatje bestellen.

Een Access-product

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Micro Light à € 74,50
Micro Light montageplaatje à € 39,50
Micro Light inclusief montageplaatje à € 104,50