CUP
Ook weer een stevige knop, kleur als aandachttrekker. Zelfde oppervlakte als de Cap. De knop is in plastic gegoten voor extra stevigheid. Eenvoudig te monteren. U krijgt tactiele en auditieve feedback. Wordt geleverd met 5 gekleurde stickers. Benodigde druk 250 gram.

De Cup-switch is bijzonder duurzaam en nu ook voorzien van een IP67-kwalificatie, hetgeen betekent dat hij tegen water, vuil en viezigheid kan en dat hij zelf in maximaal 1 meter diep water gedurende maximaal 30 minuten werkt. Het kan wellicht soms handig zijn.....

Een Access-product

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Cup à € 69,50