SOFT
Lekker knijpen kan met deze knop. Een fantastische knop voor mensen met een vrij grove motoriek, want het ontwerp dempt als het ware hun kracht. Als iemand last heeft van motorische problemen als het niet kunnen stoppen van een beweging, zal deze knop niet beschadigd worden. Dat is nl. in het ontwerp ingecalculeerd. De knop is omgeven door schuimplastic met daaromheen een prima uit te wassen fluwelen zakje. Leverbaar in twee kleuren. U krijgt discreet tactiele en auditieve feedback. Benodigde druk 80 gram.

Een Access-product

Let op, om deze knop op uw PC te kunnen aansluiten is een schakelkastje nodig, u vindt deze in alle soorten, maten en prijzen onder onze rubriek hardware-schakelkastjes!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Soft rood à € 133,50
Soft groen à € 133,50