TASH PENTA
Voor heel kleine bewegingen. Vijf knoppen in 1 appraat, als het ware een wel heel platte joystick. Deze knop is geschikt voor heel kleine bewegingen en heeft een zeer lichte aanslag. Omdat de knopjes zo klein zijn is het nodig dat de gebruiker goed kan richten. Simpel te monteren. De rubberen onderkant voorkomt wegglijden. U krijgt bij deze knop discreet tactiele en auditieve feedback. Benodigde druk 120 gram.

Voor aansluiting op de PC als muisvervanger is een schakelkastje als de Icon III of de Mouse Mover nodig. Zie elders op onze site. Bij twijfel even bellen!

Nu ook verkrijgbaar in USB-uitvoering! Rechtstreeks op uw PC aan te sluiten! U heeft met de USB-uitvoering dus ook geen schakelkastje meer nodig. Dat scheelt in de kosten, want schakelkastjes kosten tussen de 90 Euro en enkele honderden Euro's. Als u toch alleen maar het apparaat op deze pagina wilt gebruiken, is het dus nu wel erg makkelijk kiezen!

Een Access-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Tash Penta à € 198,50
Tash Penta USB à € 214,50