EVOLUTION MOUSE TRAK
De Evolution MOUSE TRAK is een trackball met zes programmeerbare knoppen die ontworpen is om complexe muisbewegingen overbodig te maken. De ondersteuning voor de hand is golvend en wat omhoog gebracht om uw handpalm te ondersteunen en vermoeidheid in uw pols te voorkomen. De toetsen zijn zodanig gemonteerd dat ze makkelijker onder de duim en vingers passen en zodoende teveel beweging voorkomen. In aanvulling hierop bewegen de knoppen naar binnen als ze ingedrukt worden en op die manier zorgen ze ook voor kleinere, minder vermoeiende bewegingen. De zes knoppen kunnen ingesteld worden voor functies als klikken, slepen, dubbelklikken en snelheidscontrole. I.t.t. andere aanwijsapparaten heeft de Evolution Mouse Trak requires geen extra software nodig om hem te gebruiken. Het instellen gebeurt volledig hardwarematig, zodoende wordt het instellen en ermee werken wel heel eenvoudig.

Een Infogrip-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Evolution Mouse Trak USB à € 252,50