FELIX MICROPOINT
MicroPoint werkt als een muis, maar neemt veel minder ruimte in beslag. U kunt de aanwijspijl laten bewegen door simpelweg de drie-knops handle ruim 2 centimeter in de gewenste richting te bewegen. De handle zorgt ervoor dat u muisfuncties als links en rechts klikken, dubbelklikken en slepen kunt gebruiken. Met de MicroPoint wordt AltraPoint Software meegeleverd, die u in staat stelt 1-kliks opdrachten te geven met de drieknops handle. Ze zorgt ervoor dat de vier hoeken van uw scherm onmiddellijk aan te sturen controle punten worden en laten u met gemak punt bij puntje (pixe voor pixel) werken, dus zeer gedetailleerd!

Comfortabel als een muis
Weinig plek als een trackball
Accuraat als een tablet
Intuitief als een touchpad
Kortom: ultiem, precies gemak en cursorgebruik op de vierkante centimeter

De Felix MicroPoint is een PC compatibel optische muis-achtige, bedoeld om te werken met Win95, 98, ME, NT, XP eb Win2000. Als u weinig ruimte op uw bureaublad heeft en toch heel precies wilt werken, is het een eindeloos ding. Ook voor mensen met beperkte functiemogelijkheden van arm, pols en schouder vinden het een fijn apparaat om mee te werken. Slechts een beweging van nog geen 2 centimer op en neer, dan wel naar links en rechts zijn nodig om hem te bedienen. Het apparaat is ongeveer 11 cm breed en lang, het 'muisknopje'nog geen twee centimeter hoog en de totale hoogte is 3,5 cm!
Dankzij deze afmetingen kan er heel snel en precies gewerkt worden met de Felix MicroPoint. Onderhoud is niet nodig, hij is als het ware dichtgesealed, want optisch, dus er kan geen vuil tussenkomen dat de werking kan belemmeren!

MicroPoint kenmerken
- 100% PC/Microsoft compatible
- Windows 9X plug & play
- Bekroonde MicroPad technologie
- Ruimtebesparend ontwerp
- Ergonomisch: iedere hand past!
- Controle met de toppen van je vingers
- Eenvoudige installatie en gebruik
- Plaatst de cursor zeer precies op het beeld
- Pixel-by-pixel precisie
- 3 knoppen
- Optische uitvoering
- Duurzaam en onderhoudsvrij

Compatibiliteit
- Win 95, 98, ME, NT, 2000, XP
- 9-pin or 25-pin seriële poort, of
- PS/2 muispoort en m.b.v. converter ook USB plug and play!

Een Ingrogrip-product!

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Felix MicroPoint PS/2 en serieel à € 131,50
Felix MicroPoint USB à € 137,50
Losse PS2>>USB converter à € 15,95