PROFESSIONELE MOUSE TRAK
De Mouse Trak is een drieknops programmeerbaare trackball met een geintegreerde handsteun. Ook deze Mouse Trak heeft geen specifieke software nodig. De instellingen worden volledig hardwarematig gedaan, hetgeen compatibel en zeer eenvoudig is. De derde knop kunt u gebruiken als dubbelklik- of sleepknop. De Mouse Trak is leverbaar in twee uitvoeringen; Professioneel en Persoonlijk. De Professionele Mouse Trak is gebouwd van zeer sterk materiaal, die het apparaat bij uitstek geschikt maken voor intensief gebruik op het werk of met kinderen wiens fijne motoriek soms (nog) niet goed ontwikkeld is. Wij leveren uitsluitend de professionele uitvoering.

Een Infogrip-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Professionele Mouse Trak USB à € 222,50