SYMBI-KEY COMPUTER INTERFACE
De Symbi-Key is een PC switch interface die het respectabele aantal van 9 losse knoppen aankan. Hij is zeer makkelijk in te stellen en te gebruiken. De Symbi-Key kan gebruikt worden met een IBM of compatibele computer en werkt zowel in DOS als in Windows. U kunt snel iedere toetsaanslag, functie of serie toetsaanslagen programmeren in de Symbi-Key, zodat de losse knoppen die opdracht zullen uitvoeren. Met als toevoeging dat de Symbi-Key de mogelijkheid heeft 27 voorgeprogrammeerde knopfuncties te gebruiken, zonder dat u ook maar iets hoeft in te voeren! Aansluiting is simpel: De Symbi-Key gaat rechtstreeks in de toetsenbordpoort van uw computer, terwijl u datzelfe toetsenbord kunt blijven gebruiken! Ideaan voor in een schoolomgeving bijvoorbeeld.

Een Infogrip-product

Bestellen via www.edupro.nl is veilig, anders zou Edupro het ook niet sinds 1991 hebben uitgehouden! U betaalt als u privé bestelt vooraf na ontvangst van uw factuur via e-mail.
Edupro levert uitsluitend aan scholen, bedrijven en instellingen op rekening. De factuur zit in dat geval bij de zending! Betaling dient te geschieden binnen een termijn van 14 dagen.
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
Symbi-Key Computer Interface PS/2 à € 280,50
Symbi-Key Computer Interface AT à € 280,50